KADRA
KADRA 2020/2021
|
|
ADMINISTRACJA
|
|
Dyrektor szkoły |
|
Wicedyrektor/ Kierownik szkolenia praktycznego
|
|
Sekretarz szkoły
|
|
Administrator szkolny
|
|
WYCHOWAWCY
|
|
Klasa 1 A – |
|
Klasa 1 B |
|
Klasa 1 C |
|
Klasa 2 A |
|
Klasa 2 B |
|
Klasa 2 C |
|
Klasa 3 A |
|
Klasa 8a – SP |
|
NAUCZYCIELE |
|
Język polski |
|
|
|
Język angielski
|
|
|
|
Język rosyjski |
|
Matematyka |
|
|
|
Fizyka |
|
Chemia
|
|
Historia
|
|
WOS |
|
Biologia
|
|
Geografia
|
|
Edukacja dla bezpieczeństwa
|
|
Doradztwo zawodowe |
|
Informatyka |
|
Wychowanie fizyczne |
|
|
|
PRZEDMIOTY ZAWODOWE
|
|
Bezpieczeństwo i higiena pracy
|
|
Instalacje sanitarne
|
|
Rysunek techniczny |
|
Język angielski w zawodzie kucharz
|
|
|
|
Urządzenia i systemy mechatroniczne
|
|
Technologie i konstrukcje mechaniczne |
|
Dokumentacja techniczna urządzeń i systemów mechatronicznych
|
|
Podstawy technik wytwarzania
|
|
Rysunek techniczny
|
|
Technologia obróbki skrawania
|
|
Działalność gospodarcza w gastronomii
|
|
Działalność gospodarcza w instalatorstwie instalacyjnym
|
|
Podstawy przedsiębiorczości
|
|
Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa
|
|
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
|
|
Zajęcia fakultatywne w zawodzie kucharz |
|
Zajęcia fakultatywne w zawodzie monter instalacji sanitarnych |
|